Perustin tämän blogin minikerholaisia varten koska sähköpostittelu suuremman porukan kesken on vähän tahmeaa. Tähän blogiin voivat kirjoittaa ja kommentoida kaikki minikerhon jäsenet, ja uudet kommentit ovat välittömästi kaikkien nähtävillä.

Blogi on tällä hetkellä luokiteltu yksityiseksi, salasanoja ei ole ja sitä voi lukea kuka tahansa joka paikalle löytää mutta blogi ei näy vuodatuksen listauksissa joten tuskinpa tänne mitään satunnaisia keijoja saapuu. Jos porukka on sitä mieltä, voidaan blogi laittaa salasanan taakse.

Homman nimihän on siis se, että puuhaamme minikerhoa joka kokoontuisi ainakin näillä näkymin pääasiassa Maaritin kerhohuoneella Malminkartanossa. Tervetulleita ovat lähinurkilla majailevat mineilijät.

Ensimmäiseksi pitäisi sopia ensimmäisen kerhotapaamisen ajankohta, Maaritilla oli alustavana ideana joku arki-ilta parin viikon päästä. Ehdotelkaahan tähän sopivia päiviä. :D


Ai juu, laitoin tuohon oikean reunan laatikkoon vasta parin jäsenen blogiosoitteet, uudet jäsenet voivat lisätä sinne omansa sitä mukaa kun heitä tänne tippuu. :D