Hyvää uutta vuotta vain kaikille minikerholaisille!

Niin kuin ennen joulua puhuttiin, niin kokoonnutaan siis seuraavan kerran mineilemään tiistaina 13.1. Suunnitelmissa on tehdä silloin miniryijy esim. tyynyksi tai seinälle. Ottakaa mukaan:

- kanavaneula (mieluiten pieni)
- teräväkärkiset sakset
- suikale kartonkia tai piirtoheitinkalvoa tms. muovia. Suikaleen pituudella ei niin väliä mutta leveys saisi olla noin puolisen senttiä. Tämän ympärille kierretään ryijynukka ennen sen auki leikkaamista.
- idea, kuva tai muu sellainen, jonka haluatte toteuttaa. Kovin monimutkaisia kuvioita tuolla tekniikalla ei saa tehtyä, mutta värien vaihtumisella voi sitten paremminkin leikkiä. Jos jotain kuvaa mietitte, niin esim. 17x17 ruutua voisi olla hyvä, tai perinteisen mallisessa harvemmassa ryijyssä 13 (korkeus) x 17. Mäkin yritän kehitellä näitä.

Lisäksi mukaan voi ottaa
- ohuita lankoja, esim. muliinilankaa, jos on. Minulla on kyllä riittävästi värejä ja lankoja vaikka kuinka moneen ryijyyn...
- alustaksi sopivaa tukevaa kangasta, esim. kanavakangasta tai aida-kangasta. Tätäkin saa tarvitessaan minulta. Oman kanavakankaani tiheys on 11x11 lankaa /cm, eli aika tiheää - varmasti myös pieniruutuinen aida sopii hyvin.

Vinkkiä ryijyn tekoon ommellen voi kurkistaa esimerkiksi blogistamme tai Vuorelman sivulta.

Innolla seuraavaa kerhokertaa odottaen,
Aino